NEED TO HAVE – NICE TO HAVE

Udstyr: Need to have
 
- Hjelm – Kør altid med hjelm. klik her og se test af forskellige hjelme.
- Cykelbukser med siddepude, så det bliver behageligt at sidde på sadlen i længere tid. Man kan få bukser i alle prislejer, men køb dem, der sidder bedst.
- Ekstra slange eller lappegrej – du skal kunne lappe eller skifte en slange, så du ikke står med et fladt dæk langt fra en cykelhandler.
- Dækjern, pumpe og multitool – du kan ikke få dækket af uden dækjern. Køb evt. en minipumpe, der kan være i taske eller lomme. Et multitool er en rigtig god ide, hvis du skal reparere en defekt på din cykel eller samle en kæde, der er knækket.
- Mobiltelefon – hvis uheldet skulle være ude.
- Drikkedunk – du skal altid have væske med. Bare vand på kortere ture. Husk at drikke, mens du træner, så du ikke dehydrerer.
 
Udstyr: Nice to have
 
- Klikpedaler og cykelsko gør det muligt både at træde og trække. Du får et mere jævnt tråd og kan lave større power. Det kræver dog lidt træning at komme ind i og ud af pedalen. 
- Solbriller holder sol, insekter og andre ting i luften væk fra dine øjne.
- Racercykel – køb en god ramme og opgrader delene løbende.
- Cykelcomputer og pulsmåler er et godt træningsredskab og kan være en god motivationsfaktor.
- Cykeltøj – det er praktisk med en rigtig cykeltrøje med lommer på ryggen. Der ud over kan man få lange trøjer og bukser samt f.eks. rør til arme og ben.
- Cykelhandsker er rare at køre med. Brug langfingrede handsker, når det er koldt, og kortfingrede handsker, når det er varmt.

Vores Sponsorer